Maak Uw Bestand En Uw Belangrijke Item Veilig Met De Juiste Brandkast

Als je waardevolle spullen hebt die in een kluis moeten worden opgeborgen, zorg er dan voor dat je een model kiest dat inbraakwerend en brandveilig is. Dit artikel bespreekt kort enkele van de beschikbare brandwerende veilige modellen die beide soorten classificaties dragen. We kijken naar brandkast modellen van Cobalt Safes en Fire King Safes.

De brandwerendheidsclassificatie van een brandkast wordt meestal uitgedrukt in minuten of uren, en geeft een indicatie van hoe goed de kluis de inhoud ervan zou beschermen tijdens een brand. Een voorbeeldclassificatie is een brandwerende classificatie van 2 uur. Dit betekent dat de brandwerende kluis gedurende een periode van 2 uur is blootgesteld aan een brand van 1700 graden F en dat de temperatuur in de kluis niet boven de 350 graden F is gekomen. Dit is een temperatuur die laag genoeg is om documenten en andere duurzame kostbaarheden zoals als sieraad tegen blijvende schade.

Het inbraakcijfer, meestal uitgedrukt in minuten, geeft een indicatie van hoe moeilijk het is om in de brandkast in te breken. Een inbraakclassificatie van 15 minuten betekent bijvoorbeeld dat het een ervaren slotenmaker 15 minuten kostte om toegang te krijgen tot de kluis met behulp van gewone slotenmakers.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *